Pumput ja vedenpuhdistimet

Pumpuista…

Myymme ja asennamme vuosien kokemuksella kahta laadukasta pumppumerkkiä kilpailukykyiseen hintaan. Omien kokemustemme mukaan Grundfos ja Lowara -merkkiset uppopumput kestävät kulutuksesta riippuen noin 4-25 vuotta (ammattikäytöstä mökkikäyttöön), kunhan painesäiliötä on muistettu ilmata säännöllisesti. Sopimuksesta riippuen teemme paineveden asennukset avaimet käteen periaatteella pientä lapiotyötä, kaivonrenkaan kuljettamista ja lämpöeristämistäkään kaihtamatta.

Porakaivopumpun uusiminen kannattaa antaa asiantuntevalle kaivoalan ammattilaiselle, jolloin pumppu tulee asennettua oikein ja kaivoon liittyvät mahdolliset muut ongelmat tulevat tarkistetuksi.

… vedenpuhdistimiin

Pohjavesi kelpaa usein sellaisenaan pesuun ja juotavaksi.

Jos kaivovesi ei kuitenkaan ole tarpeeksi laadukasta, voi ongelmaan löytyä ratkaisu vedenpuhdistimista. Haluamme olla asiakkaamme apuna myös vesiongelmissa ja siksi teemme yhteistyötä Aqva Finland Oy:n kanssa saadaksemme vedessä olevat häiritsevät osatekijät poistettua. Saamme heiltä asiantuntevan laboratoriomäärittelyn vedellesi, jolloin pystymme myös ratkomaan puhdistimen valintaan littyvät seikat.