Pumput ja vedenpuhdistimet

Pumpuista…

Myymme ja asennamme vuosien kokemuksella kahta laadukasta pumppumerkkiä kilpailukykyiseen hintaan. Omien kokemustemme mukaan Grundfos ja Lowara -merkkiset uppopumput kestävät kulutuksesta riippuen noin 4-25 vuotta (ammattikäytöstä mökkikäyttöön), kunhan painesäiliötä on muistettu ilmata säännöllisesti. Sopimuksesta riippuen teemme paineveden asennukset avaimet käteen periaatteella pientä lapiotyötä, kaivonrenkaan kuljettamista ja lämpöeristämistäkään kaihtamatta.

Porakaivopumpun uusiminen kannattaa antaa asiantuntevalle kaivoalan ammattilaiselle, jolloin pumppu tulee asennettua oikein ja kaivoon liittyvät mahdolliset muut ongelmat tulevat tarkistetuksi.

… vedenpuhdistimiin

Pohjavesi kelpaa usein sellaisenaan pesuun ja juotavaksi.

Jos kaivovesi ei kuitenkaan ole tarpeeksi laadukasta, voi ongelmaan löytyä ratkaisu vedenpuhdistimista. Haluamme olla asiakkaidemme apuna vesiongelmissa tarjoamalla sekä vanhoja hyväksihavaittuja puhdistinmenetelmiä että uusinta uutta olevia ratkaisuja Naantalissa sijaitsevan varastomyymälän kautta. Tutustu tuotteisiin VESILIIKE.fi ja ole tarvittaessa myyntiin yhteydessä.