Uusi porakaivo

Porakaivoa tilaamassa?

Meiltä saat kokonaisarvion vesikaivon toteuttamisesta. Pyrimme aina ottamaan huomioon kiinteistön tuomat erityispiirteet kun porakaivon sijaintia ja tarvittavia oheistöitä selvitetään. Ennen porauksen aloitusta kannattaa siis keskustella hetki myös porauksen jälkeen tapahtuvista asioista: paineveden tarpeesta, sähkön kaivolle tuomisesta ja tontin muista käyttötarkoituksista.

Paikan valinnan jälkeen aloitetaan poraus ja poraamista jatketaan kunnes läpäistään vettä sisältävä kalliokerrostuma. Jos vettä ei tule poraamalla voidaan poraus lopettaa ja vesipaineaukaista porakaivo tuottoisammaksi.

Kaivonporauksen jälkeen porakaivo puhdistuspumpataan yhteistyössä asiakkaan kanssa ja todetaan tuotto ja laatu riittäviksi. Pintavesieristysputki valetaan tarvittavaan syvyyteen. Näin varmistetaan porakaivossa olevan pohjaveden pysyminen erillään pinnemmalta vuotavien vesikerrosten vaikutukselta.

Ole rohkeasti kaivoasioissa yhteydessä meihin niin kerromme lisää ja saat kustannusarviollisen tarjouksen kokonaisurakasta.